Ben de okulumuzda fotoğrafçılık kulübü kurdum. Ancak nette bir tane farklı bir çalışma programı bulamadım. Bu sitede daha özgün çalışmalar olacağını düşünüyorum. memocal isimli bir site var. Bu arkadaş tüm kulüpleri yapmış ve hemen hemen hepsi birbirine benziyor, sadece isimlerini değiştirmiş. Bütün sitelerde onun hazırladığı dosyalar geziyor. Yayımlayan siteler de dosyaların altına veya üstüne kendi sitelerini yazmışlar.
Ben bu alanda gerçekten okulda kulüp adına yapılabilecek ve geçen yıllarda yapılan etkinliklerin paylaşılmasını bekliyorum. Geçen sene meraklı bir grup öğrencimle başladım. ve bir site de kurarak fotoğraflarımızı paylaşıma açtım.
http://dkab.azbuz.com Bu sene resmi olarak kulübü okulda kurdum ve resmi oluca da program hazırlamak gerekti. Ve aynı zamanda beni de yönlendirecek bir program arayışına gittim. Maalesef gözlemimde olduğu gibi alternatifsiz nette tek dosya dolaşımda. Mümkünse sizlerden sitemi inceleyip yorumlar yazmanız, siteme üye olarak fotoğraflarınızı, fotoğrafla ilgili çalışmalarınızı paylaşmanızı beklerim.